Karjaa KR 3.7.2011


Janne, Pekko ja Eljas Karjaalla 3.7.2011

Aamulla klo8 Sarita ja Pekko tulivat meille ja lähdimme kimppakyydillä kohti Karjaata.
Eljas ja Pekko matkustivat takakontissa omissa kopeissaan, aluksi oli murinaa mut lopulta varmasti nukkuivat.

Karjaalle saavuimme noin klo9.30 kehämme aloitti klo10.

Me pääsimme aika nopsaa kehään, tuomari oli siitä hyvä ettei turhaan juoksuttanut koiria kuumuuden takia. Heelereitä oli ilmoitettu 5, mutta paikalla oli 4. (3 urosta ja 1 narttu)

Niin kuin heti nähdessäni nurmikon ja nurmenpituuden sanoin et ei tule mitään Eljas ei kävele. Niin hän pomppi kokoajan, tuomari toivoi kovasti että poika olisi kävellyt mut en saanut pommpua loppumaan.
Todella hyvän arvostelun saimme ja EH eli sininen nauha tuli. :D
Olemme tyytyväisiä vaikka aluksi vähän harmitti kun minä ihan itse mokasin sen kävelyn.
Eljaksen kanssa ollaan harjoiteltu pomppimisen siirtämistä kävelyyn, mut en tiiä miksi tuolla sitä käskyä tajunnut käyttää :( harmittaa....

Mutta ILOISIAKIN UUTISIA PEKOSTA tuli FIN MVA :D Pusipusi Onnittelut Pekolle ja Saritalle.

Olin jo päättänyt ennen Karjaalle menoa että jos tämä menee ihan peelleen aijon "lopettaa" näyttelyissä käymisen. No Sarita sai minun pääni käännettyä, ilmoitin Eljaksen eilen Turun/Liedon Elonäyttelyyn 13.8.2011 joka on tuossa Metsämäen Raviradalla eli matkoihin ei mene aikaa. Hinta kylläkin oli todella suolanen 40e huhhuh. Sarita ystävämme on luvannut esittää Eljasta elonäyttelyssä...

1 kommentti:

Hiski, Puhti ja Aatu kirjoitti...

Onnea hyvin menneestä näyttelystä :).
Tuletteko te muuten heelereiden erikoisnäyttelyyn? Riina ajatteli viedä minut sinne ja katsoa mitä mieltä tuomari on minusta?
- Hiski ja Riina