Syyläkö...?

2.6.2008

Huomasin aamulla kun Severiä silittelin keskellä selkärankaa syylän.. Pelästyin, koska se oli todella suuri...
Isi soitti Pet vettiin ja saatiin keskiviikoksi aika..
Ei tämä huoli sitten loppunut, illalla lenkin jälkeen ja jo vähän aamullakin huomasin kun Eljas ulkoilun jälkeen alkoi sirstämään silmiään ja ne myös rähmivät kovasti... Ja huomaisn myös Vilkkuluomen josta pelästyin... laitoin heti kasvattajalle mailia ja hän sanoin että vilkkuluomi tulee sillon esiin jos silmässä on jokin roska/haava.. Siitähän pelästyi, koska juuri edellis viikolla olimme olleet silmien takia lääkärissä... No isi soitti ja saimme ajan tarkastukseen samalle lääkärille ku Severillä olisi keskiviikkona.. Huuhdoimme ne pari päivää Eljaksen silmiä keitetyllä vedellä ja Severin syylää putsattiin betadinella...

Haimme Severille ruokaa nyt pojalla on 15kg säkki...

4.6.2008

Eläinlääkäriaika klo17... Severi oli aluksi oikein innoissaa ennenku tajusi mihin olimme tulossa ja jarrut meni päälle..
Saimme pojan sisälle ja odotushuoneessa poika vaan tärisi... Jouduimme tovin odottamaan mikä oli pojasta kamalaa..
Lääkäri kutsui oli nuori naislääkäri.. Severi kyllä antoi aikas hyvin tutkia syylän ja muut näppylät... mutta heti kun päästimme pojan ni ovesta olisi ulos halunnut... Lääkäri oli ekaksi vähän epävarma onko se syylä, mutta kyllä se oli...
Yritti ekaksi ottaa pinseteillä sen pois, mutta se vaan sattui Severistä. Lopulta lääkäri päätti että rauhoitetaan poika ja poltetaan syylä... Ennen rauhottamista lääkäri katsoi Eljaksen silmät, mutta sanoin että ehkä vähän on alaluomi "turvonnut", mutta ei tulehtunut. Keitetyllä vedella jatketaan huuhtelua.

Sitten tuli Severin rauhotuspiikki... Eljas oli myötäeläjä, kun Severi nukahti Eljas nukahti... Severi kannettiin toimenpidehuoneeseen ja me odotimme odotushuoneessa. Kohta Severi "raato" kannettiin sieltä ja Eljakselle tuli todellinen huoli, kun Severi ei reagoinut häneen... Muutaman minuutin jälkeen Severi heräs ja ihan itse käveli autolle ja kovaan mentiinkin..
Nyt toivottavasti meidän ei tarvitsisi toviin mennä sinne, koska kohta me ei saada Severiä edes sisälle...

Ei kommentteja: